Kreirajte korisnički račun

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka
1. Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze (ime i prezime, adresa, email, OIB, kontakt broj), za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.
2. Prilikom upita Kupca putem emaila, dobiti ćemo osobne podatke koje će Kupčev email može sadržavati, iste ćemo koristiti samo u svrhu odgovora na Kupčev upit.
3. U svakom trenutku Kupac ima pravo zatražiti pregled svojih osobnih podataka. Na zahtjev Kupca podaci se mogu ažurirati, dopuniti, ispraviti ili obrisati, a ubuduće i prestati koristiti.
4. Prodavatelj se obvezuje štiti sve osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, a u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca. Da bi mogli nastaviti sa korištenjem web trgovine potreban je vaš pristanak!